Inițierile Iubirii din viața mea

Publicat: 19 aprilie 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

Viața m-a trecut prin multe inițieri pe calea relațională. Și pentru că am această cale de a-i ghida pe ceilalți, mi-a fost dat să trec prin experiențe care m-au impactat major dar care însă, atunci când le-am permis, s-au transformat în cei mai mari maeștri spirituali pe care i-am avut în această dimensiune. 

Sunt câteva inițieri mari ale Iubirii prin care trec multe suflete în viața lor pe Pământ, fie că o fac la nivel conștient fie că nu. De aceea, simt că e necesar să știm cum să le putem decodifica, atunci când trecem prin ele în viața de zi cu zi.

Voi explica mai jos câteva din inițierile Iubirii prin care am trecut în viața mea și despre care voi vorbi și la cursul “Inițierile Iubirii” din luna mai.

Inițierea Iubirii Imposibile

Dacă ai iubit vreodată cu tot sufletul, toată inima și tot corpul dar acea iubire nu s-a putut materializa într-o relație pământeană, atunci știi ce înseamnă această inițiere. Cât de multă durere, lacrimi, chin, dor scoate la suprafață o astfel de situație din adâncurile ființei. Majoritatea oamenilor trăiesc însă această inițiere ca pe un blestem, ca pe un alt motiv de a fi furioși pe Dumnezeu și viața pe pământ și da, este o parte din noi care este justificat să simtă astfel. Omenește, este de înțeles. Dar mai este un strat. Aceasta inițiere a iubirii imposibile ne deschide de fapt portalul spre a ne reconcilia cu Divinul. Este o ocazie incredibilă de a ne vindeca rana de separare originară, de la începutul sufletului nostru, care este mai mare decât orice altă separare și implicit decât separarea de ființă iubită: este, de fapt, separarea de Divin.

Orice iubire imposibilă ne scoate la suprafață rana separării de divin. Dacă putem sta în focurile acestei inițieri, atunci putem vedea cum în mijlocul durerii și al celei mai negre nopți ale sufletului putem redescoperi cele mai importante lucruri: sufletul nostru, motivul pentru care suntem pe pământ, misiunea și calea sufletului. Și apoi, din cea mai adâncă rană, din toată durerea care e acolo, putem vedea cum încet-încet picături de Iubire și Adevăr încep să curgă prin ființa noastră. Și putem descoperi Grația Divină. Atunci începem să vedem dincolo de orice dramă relațională personală și să ne extindem sufletul spre Iubirea Sursei, care e disponibilă și posibilă în orice moment.

Inițierea în vindecarea rănii de separare de Divin

Se află în miezul tuturor inițierilor prin care trecem pe Pământ. Toată durerea, suferința, trauma, doliul, tot ceea ce este omenesc și ni se dă ca experiență pe acest pământ vine la pachet cu oportunitatea acestei inițieri: de a simți că nu putem fi vreodată separați de Divin, chiar și atunci când sufletul nostru se simte la ani lumină depărtare de orice licărire de sprijin Divin. Este o inițiere care se trăiește prin contrast – prin a lăsa să sape în ființă noastră durerea omenească a separării până când se transformă în Grația Divină a uniunii sacre: nu suntem separați niciodată de Iubirea Divină.

Inițierea iubirii necondiționate

Este una dintre cele mai dure inițieri pentru ego-ul nostru care vrea să rămână mereu încadrat în ce știe că înseamnă relațiile pe pământ. Aceasta inițiere ne forțează limitele ego-ului și ne împinge sufletul să iubească dincolo de agenda personală. Suntem purtați în această inițiere atunci când relația pământeană cu un suflet pe care îl iubim din toată inima nu funcționează la parametri doriți de noi, în normele unei relații pământene clasice. Atunci e nevoie să trecem prin a simți această energie: chiar dacă nu pot fi într-o relație cu o persoană pe care o iubesc, asta nu mă oprește să iubesc în continuare acea persoană la nivel de suflet. Iubesc și astfel devin un canal al Iubirii Divine pe pământ, lăsând aceasta iubire să curgă prin mine. Iubesc. Și atât. Fără motive, agende, string-uri, dorințe, așteptări. Nimeni și nimic nu poate distruge aceasta Iubire în mine. Circumstanțele pământene, obstacolele din această dimensiune nu spun nimic despre capacitatea mea de a iubi. Eu iubesc și asta este cea mai înaltă cale a sufletului meu.

Inițierea diferențierii dintre Iubirea Divină și relațiile pământene

Dar da, aceasta inițiere vine mână în mână cu diferențierea dintre Iubirea Divină și relațiile pământene. Când trăim această inițiere, ne dăm seama că relațiile în această dimensiune nu pot fi necondiționate. Că doar Iubirea e necondiționată, însă relațiile trebuie sa îndeplinească niște condiții esențiale pentru a funcționa în această dimensiune. Pentru a crea cadrul sănătos de care avem nevoie pe pământ pentru ca iubirea necondiționată a Sursei să poată curge liber. Relația trebuie să fie aleasă de ambii participanți într-o relație, trebuie să țină cont de nevoile și granițele fiecăruia, trebuie să se bazeze pe respect, angajament, dăruire reciprocă. Pe autenticitate, onestitate, comunicare autentică și adevăr. Altfel, Iubirea nu poate curge liber, nu poate crește și nu se poate amplifica. Așa cum e nevoie să avem grijă de corp pentru ca sufletul să poată locui în el, tot așa e nevoie să avem grijă de relațiile noastre pentru ca Iubirea să curgă liber în acest spațiu sacru care este o relație.

Inițierea Iubirii mai înalte

Iubirea mai înaltă este cea care ține cont de binele mai înalt. Iar binele mai înalt poate să fie șocant pentru mintea noastră umană. Poate să însemne ceva care nu place deloc sinelui nostru uman. Binele mai înalt poate să însemne o separare, un divorț, o desprindere de trecut, o decizie greu de luat și de procesat în această dimensiune. Iubirea mai înaltă poate să pară dură uneori, din punct de vedere uman. Și este una dintre cele mai grele inițieri de procesat la nivel uman, pentru că presupune încredințarea ego-ului în fața căii sufletului, indiferent care este aceea. Este un “Facă-se voia Ta” spus din nou și din nou în fața voinței divine. Și permisiunea ca viața ta să nu mai aparțină neapărat agendei tale personale, ci sufletului tău care este întotdeauna sincronizat cu perspectiva mai înaltă, în orice situație. Este una din inițierile care aduc însă cea mai multă pace a sufletului, indiferent cât de provocator este ceea ce ai nevoie să faci la nivel uman.

Toate aceste inițieri și multe altele vor fi integrate la nivel de suflet în spațiul deschis pentru cursul online “Inițierile Iubirii” unde vă aștept dacă simțiți chemarea, între 12-19 mai 2022.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *