energiile lunii octombrie Iubirea care eliberează
Ascensiune spirituala

Energiile lunii octombrie: Iubirea care eliberează

Octombrie este o lună a începuturilor, însă și a construcției în direcții la care lucrăm de mult timp.

Aria din viața noastră cea mai afectată de energiile lunii octombrie sunt relațiile.

Pentru că Venus, planeta iubirii, a relațiilor și a inimii este în mișcare retrogradă începând cu 5 Octombrie. Venus retrograd aruncă o lumină nouă asupra relațiilor noastre și ne ajută să ne vindecăm inima.

Vindecarea prin Iubire

Acum putem intra cu adevărat în inimă pentru a o curăța de energii intruzive, a o deschide și a aduce noi înțelegeri asupra iubirii în viețile noastre.

Iubirea, prin relații dar și dincolo de ele. Iubirea, ca forță care poate disipa orice iluzie. Iubirea, ca dar Universal.

Acum e momentul să ne focalizăm pe bucuria conexiunii. Cu Sursa, cu noi înșine, cu ceilalți. De fapt, Venus retrograd va scoate la iveală toate zonele în care ne lipsește bucuria și conexiunea, în adevăratul sens al cuvântului.

Cât spațiu lași pentru conexiune și bucurie? Cum găsești bucuria? Cum poți să te deschizi mai mult spre bucuria simplă a inimii? În ce moduri îți permiți să crești și să găsești semnificație prin conexiunea cu ceilalți?

La fel, acum iese la lumină nevoia pentru conexiuni pline de iubire în viețile noastre. Vom avea claritate asupra conexiunilor care funcționează din această energie și le vom putea distinge de cele care funcționează din alte energii și părți din noi mai joase.

Eliberarea prin Iubire și Bucurie

Toată această perioadă ne ajută să ne conectăm cu dorul profund de a avea conexiuni pline de semnificație, în bucuria inimii.

Pe parcursul acestei luni, întrebările importante sunt: Unde pun bucuria în viața mea? Este ascunsă sau la vedere? Sunt zone în viața mea în care încă mă simt încarcerat și în afara bucuriei? Cum pot aduce mai multă bucurie oriunde funcționez și exist? Pot construi conexiuni pline de bucurie?

Din 8 octombrie, vom avea Luna Nouă în semnul Balanței. Va fi o Lună Nouă minunată pentru a deschide uși și oportunități. Dacă ai simțit uși închizându-se în viața ta, această Lună Nouă va aduce deschiderea unei ferestre.

Iar Luna Plină de pe 24, în semnul Taurului, continuă tema relațiilor în viețile noastre. Această Lună Plină ne va ajuta să dăm drumul relațiilor care nu ne mai servesc.

În aceeași notă a lui Venus retrograd, vom pătrunde în umbrele noastre pentru a scoate la lumină tot ce ținem îngropat. Impulsul de transformare interioară este atât de puternic în această perioadă, încât nu poate fi ignorat.

Totul merge acum în direcția schimbării, a eliberării și a ieșirii din lanțul iluziilor. În această perioadă putem topi prin energia inimii cele mai puternice lanțuri care ne țin încarcerați. Chiar și cele care ni se păreau imposibil de îndepărtat. Pentru că acum se deschide o altă poartă spre eliberarea din închisoarea identificării cu Sinele nostru vechi.

Adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *