cea mai lungă eclipsă a secolului eclipsa totală de Luna 27 iulie 2018
Ascensiune spirituala

Cea mai lungă eclipsă a secolului: eclipsa totală de Lună, 27 iulie 2018

Pe 27 iulie vom experimenta un fenomen celest spectaculos – cea mai lungă eclipsă a secolului, eclipsă totală de lună, timp de 103 minute.

O eclipsă totală de lună se întâmplă atunci când Soarele, Pământul și Luna se aliniază, cuprinzând Pământul între Soare și Lună.

Luna este cel mai apropiat corp de Pământ. De aceea, fazele lunii ne afectează emoțional, mental și fizic.

Frecvența cosmică care emană dintr-o eclipsă totală de lună este foarte puternică. La această eclipsă, energia lunii este cea mai intensă din ultimii o sută de ani.

Eclipsă totală de lună

Eclipsele sunt cele mai importante perioade ale anului, pentru că luna trece prin fiecare fază a sa într-o perioadă scurtă de timp.

Spectacolul începe cu luna complet iluminată și umbra Pământului care se reflectă treptat. Apoi, treptat, luna este acoperită total ca și cum ar fi lună nouă. Apoi, începe să crească până când ajunge la stadiul de lună plină. În timpul acestei eclipse totale de lună vom experimenta toate ciclurile lunii în 103 minute.

Eclipsele ne afectează pe fiecare diferit, așa cum se întâmplă cu luna nouă și luna plină. Are legătură și cu semnul prin care trece soarele și luna, dar și cu influența propriei hărți și cu modul în care ne simțim emoțional, mental și fizic.

Unele persoane sunt calme, împământate, echilibrate. Altele se simt complet ieșite din echilibru, ca și cum viața lor este complet de nerecunoscut pentru o perioadă. Cei care sunt sensibili la energii pot să intre într-un roller-coaster pentru câteva zile, trecând de la o emoție la alta, de la calm la haos.

Pregătire interioară

De aceea e important să ne pregătim pentru aceste evenimente cosmice. Atunci când intrăm în ele dintr-o frecvență joasă, de haos și dramă, se va crea o furtună copleșitoare. Dacă am intrat în această furtună, ne vom lupta să ne împământăm și să revenim la echilibru.

Eclipsele lunare sunt ca un ocean plin de neprevazut.

Ele pot provoca o energie foarte puternică care ne poate schimba viața și pe termen lung, dar care tulbură apele și pe moment. Eclipsele nu sunt doar inconfortabile și provocatoare. Impactul lor dureaza mult timp și pot lăsa urme importante asupra noastră.

O eclipsă este o întrerupere universală a energiei dintre Soare, Lună și Pământ. Pe parcursul lor putem observa și o întrerupere de energie care se întâmplă în viețile noastre. Această criză temporară ne oferă oportunitatea să căpătăm perspective noi asupra momentului în care suntem și asupra locului spre care ne îndreptăm, înainte să apăsăm butonul de reset.

Vindecare intensă

Ciclurile de eclipse ne împing în procese de vindecare puternice prin care ieșim din tipare vechi de comportament. Suntem astfel forțați să ieșim din situații care sunt toxice și care ne îndepărtează de adevărul sufletului. Vom simți nevoia să ne eliberăm de ceea ce este disfuncțional în viețile noastre.

Poate vom simți să încheiem o relație, să ne debarasăm de lucruri, să schimbăm cariera, să renunțăm la obiceiuri nocive, să schimbăm credințe, să luăm o decizie majoră, să ne mutăm cu casa, în alt oraș sau în altă țară.

Schimbările care se întâmplă sunt adesea lucruri pentru care muncim de mult timp iar această eclipsă totală de lună ne ajută prin transformarea vieții noastre, organizând și calibrând energia.

E recomandat să nu ne grăbim să luăm decizii mari sau angajamentul de a face schimbări mari în următoarele zile de dinainte sau de după eclipsă. Energiile celeste aduc la suprafață energii aflate în dizarmonie și întorc situațiile cu susul în jos. De aceea, putem să ne simțim dezorientați și în afara clarității. De aceea, e preferabil să așteptăm o zi sau două până energia este așezată.

Vibrația eclipsei se construiește în săptămâna de dinainte. Mulți simt deja puterea și intensitatea energiei și au observat cum ies la suprafață tensiuni, obsesii, gelozii, certuri sau frustrări.

E posibil ca cei care sunt sensibili la energie să se simtă anxioși, nerăbdători ca și cum ceva important urmează să se întâmple. Pe masură ce luna se mișcă mai aproape de forma sa deplina, vor apărea stări de nervozitate din senin, cauzând conflicte în relațiile intime.

Poate chiar vom fi în separare temporară sau permanentă de cei cu care suntem în relații apropiate, pentru că această eclipsă scutură totul.

De la haos la sens

Va fi multă dezordine, dar tot acest proces servește binelui mai înalt. În ciuda turbulențelor, vom avea parte de schimbări majore  în viețile noastre.

Eclipsele sunt imprevizibile. Reprezintă felul naturii de a ne trezi la tot ceea ce am refuzat până acum să acceptăm, să privim în față, să confruntăm. Astfel își manifestă o eclipsă puterea energetică: lasându-ne o singură opțiune, aceea de a confrunta aspectele care ne solicită atenția de mult timp.

Toate lucrurile cărora le-am opus rezistență vor deveni prea mari ca să le ignorăm. Ne vom trezi că facem automat lucruri pe care le-am amânat. Ne putem conecta cu cineva cu care nu am mai vorbit de mult timp, putem începe să ne asumăm responsabilitatea pentru ceva și să ne cerem scuze. Putem alege să ne deschidem  și să avem încredere în loc să simțim frică. Putem începe să acceptăm măreția interioară.

Eclipsele scot la suprafață insecuritățile dar ne și ajută să ne simțim constrânși să schimbăm poveștile din mințile noastre. Astfel încât le dăm putere poveștilor care ne asigură de mareția noastră mai degrabă decât celor care ne țin blocați în trecut.

Manifestare accelerată

Pe parcursul eclipsei, conștientizarea spirituală, gândurile, intențiile și manifestările sunt amplificate. Vom descoperi că spunem fără greutate ceea ce e important în inima și mintea noastră. De aceea, este vital să rămânem conștienți de ceea ce gândim, spunem și sperăm, pentru că putem fi șocați de modul în care aceste lucruri pot deveni realitate.

O eclipsă totală de lună ne ajută să devenim maeștri ai manifestării. Este important să curgem cu energiile și să gândim la scară mare – indiferent cât de departe pot părea visele noastre în acest moment. Este momentul să facem salturi spre actualizarea dorințelor sufletului.

Putem fi uimiți de cum se poate transforma viața noastră din momentul în care renunțăm să amânăm lucrurile și să începem să avem încredere în puterea noastră de a crea o viață plină de semnificație.

Această eclipsă totală de lună este începutul unui nou ciclu – iar atunci când vom ajunge la următoarea eclipsă din 11 august vom fi uimiți de cât de mult ne-am schimbat.

Atunci când suntem determinați și focalizați, Universul ne sprijină prin a ne oferi semne, sincronicități și oportunități incredibile care fac lucrurile să se întâmple. Tot ceea ce avem nevoie este să credem în noi înșine și în capacitatea noastră de a crea viața pe care o merităm.

Este recomandat să bem multă apă și să facem băi cu sare aceste zile. Ar fi bine și să găsim un loc în natură, pentru a sta lângă o apă, sub lumina lunii, să medităm, să ne odihnim și să ne relaxăm în contemplare sau să facem o plimbare desculți în natură.

 

Sursa: Elephantjournal.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *