cum să ți aduci aminte care este calea sufletului tău

Cum să-ți aduci aminte care este calea sufletului tău?

Publicat: 12 aprilie 2018
Comentarii: 1 Răspunsuri

Este întrebarea pe care foarte multe suflete și-o adresează pe parcursul vieții pe Pamant: Care este calea sufletului meu? Venim cu acest dor în interiorul nostru de a ne aduce aminte ce avem de făcut pe Pământ.

Unii oameni par să știe asta încă de la vârste fragede, însă alții au nevoie de mai mult timp pentru a-și aduce aminte.

Amnezia la nivel de suflet duce la cea mai profundă formă de depresie pe care o pot simți sufletele pe Pământ. A simți că nu ai niciun scop în viață poate fi una din cele mai dureroase experiențe trăite aici, pe Pământ.

Când suntem pe calea noastră și ne manifestăm misiunea sufletului, viața are culoare, totul capătă sens și începem să avem un sentiment al apartenenței pe Pământ.

7 pași pentru a ne reaminti calea sufletului

 1. Încetează căutarea la nivel mental

Calea sufletului nu este ceva ce se găsește mental. Răspunsul se află la nivelul sufletului. Atunci când crezi că se află în exterior, îți cedezi puterea așteptând ca cineva să-ți spună exact ce trebuie să faci.

Procesul de aducere aminte a scopului sufletului este un proces de introspecție. Când realizezi asta, îți regăsești propria sursă de putere, începi să te reconectezi la sufletul tău iar acesta este primul pas spre regăsirea căii tale.

 1. Alege dacă vrei să înflorești în energia sufletului sau doar să supraviețuiești.

Decide chiar acum dacă ești aici pentru a înflori sau pentru a supraviețui. În fiecare zi poți alege să supraviețuiești și să stai în același cerc vicios al fricii sau poți alege să crești și să manifești energia sufletului.

 1. Acceptă că ai un scop

Dacă ai ales să înflorești în energia sufletului, asta înseamnă că fiecare alegere pe care o faci de acum încolo îți va îmbunătăți existența într-un fel sau altul.

Fă câțiva pași înapoi și privește la viața ta. Oamenii din jur contribuie la fericirea ta? Relațiile tale te hrănesc sau sunt toxice și îți fură energia? Iubești ceea ce faci? Ai activități care îți dau bucurie?

Fă o listă cu tot ceea ce faci într-o zi și observă tot ceea ce te face fericit sau te ajută să manifești energia sufletului. Și nu te judeca când faci asta. Este vorba despre conștientizare, nu judecată.

 1. Descoperă-ți pasiunea sufletului

Când faci ceva cu pasiune, timpul trece fără să îți dai seama. Acestea sunt daruri ale sufletului tău. Te hrănesc, nu îți iau din energie. Gândește-te și la ce îți plăcea să faci ca și copil. Și începe să faci ceea ce îți dă bucurie.

Oferă-ți timp să faci lucruri de care ești pasionat. Reaprinde focul inimii. Și simte pasiunea în contrast cu modul în care te simți zi de zi.

 1. Fă din aceste pasiuni prioritatea ta

Asigură-te că petreci pentru început câteva ore pe săptămână făcând aceste lucruri. Asumă-ți angajamentul să aduci aceste activități în programul tău.

 1. Treci dincolo de blocaje

Pe parcursul procesului vei întâlni rezistențe. Vei experimenta frică, lipsă de merit sau de motivație. De asemenea, cei din jur e posibil să nu te sprijine în ceea ce vrei să faci.

Nu te lăsa prins în drama interioară sau exterioară. Tot ce ai de făcut este să perseverezi. Iar obstacolele sunt o parte normală a procesului. E important să mergem cu frica de mână, fără să o lăsăm să preia controlul asupra a ceea ce ne dorim să facem.

 1. Practică, învață și transformă-te

Foarte mulți dintre noi suferă de boala perfecțiunii. Se așteaptă să fie perfecți, după niște standarde imposibil de atins.

Nu este vorba despre asta. Ci despre angajamentul de a face ceea ce îți hrănește sufletul în orice condiții.

Practică și hrănește-te cu această energie și în timp vei căpăta experiență. Nu lăsa dificultățile inițiale să te descurajeze. Devino mai puternic cu fiecare greutate pe care o ai. Și astfel vei începe să capeți claritate legat de calea ta.

Adaptare de pe site-ul http://www.collective-evolution.com/

Te aștept cu drag la webinarul Care este Calea mea? din 26 aprilie pentru a căpăta mai multă claritate legat de cum ne putem manifesta calea sufletului.

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *