Trăim o perioadă incredibilă, din toate punctele de vedere. Trăim acum într-o eră în care avem posibilitatea de a ne alinia la calea cea mai înaltă a sufletului, de a pune bazele energiei noi și a unei noi ere, curățând resturile energetice din întreaga decadă trecută și din ciclul karmic care se încheie.

Pentru a susține această energie, am adus în manifestare energia acestui program.

Pentru a ne susține ca spațiu de transformare, pentru tot ce avem de transmutat din trecut și pentru tot ce avem de ancorat din viitor pentru următoarea eră care va începe în următorii ani.

Noua eră va aduce lucruri pe care le așteptam de mult timp. Ceea ce nu este în aliniere divină se va dizolva. Orice este în afara integrității, a compasiunii, a intențiilor curate și a moralității va fi demascat și va ieși la lumină. Tot ceea ce nu servește scopului divin la nivel colectiv va putea fi dat la o parte și noi sisteme vor veni în loc.

Pentru a trece cât mai lin prin aceste transformări globale și pentru a manifesta mai mult din cine suntem cu adevărat, este necesar să ne continuăm munca de purificare pe toate palierele pentru a face și mai mult loc pentru energia sufletului să coboare în corpurile noastre și adevărul sufletului să coboare în viețile noastre.

Așa cum vom vedea în acest program, avem ocazia acum să închidem linii de destin vechi, care ne-au afectat la nivel colectiv și să deschidem linii de destin noi, în acord cu Sinele nostru mai înalt.

Programul este conceput la nivel multidimensional

Vindecarea multidimensională funcționează în toate direcțiile. Nu există trecut, prezent, viitor. De aceea, ceea ce vom face împreună în acest program funcționează pe toate liniile temporale. Vom lucra asupra Sinelor noastre trecute, fie că sunt conectate cu evenimente sau etape din această viață, fie că sunt conectate transgenerațional cu străbunii noștri sau sunt din alte vieți și dimensiuni în care am suferit traume care afectează cea mai înaltă linie de destin și o opresc din manifestare.

Prin acest program, vom lucra asupra:

  • tiparelor ancestrale moștenite
  • programelor limitative ale copilului interior
  • imprinturilor traumatice la nivel celular
  • jurămintelor din alte vieți
  • fricilor din conștiința colectivă stocate în ADN

Vom elibera toata energia blocată pentru a putea accesa cea mai înaltă linie de destin posibilă pentru următorii ani.

Fișierele audio fac parte din programul pe care l-am susținut în 2020: Realinierea la Adevărul Sufletului. Funcționează oricând vă conectați la ele, cu aceeași putere și energie disponibilă pentru oricine vrea să se conecteze la Adevărul Sufletului.