Astrologie

Eclipsă de lună în Capricorn, 5 iulie 2020: Dincolo de atașamente

Încheiem acum portalul eclipselor deschis în luna iunie. În această perioadă ni s-a arătat o imagine a lumii noi, dar ni s-a arătat și ce avem de eliberat ca să ajungem acolo. Pentru noi și pentru planetă.

Am ajuns acum la ultima oprire din acest sezon al eclipselor: eclipsa de lună în Capricorn din 4-5 iulie. Această eclipsă nu doar că încheie actualul sezon al eclipselor, dar pune capăt și energiei eclipsei Rac-Capricorn din 2018.

Să ne întoarcem în timp la prima eclipsă a acestui ciclu, care a avut loc în iulie 2018. Ce teme au ieșit la suprafață din acel moment? Prin ce am trecut din punct de vedere profesional și personal de atunci încoace? În ce zone am fost obligați să ne uităm în tot acest timp?

Ciclul de eclipse Capricorn-Rac se apropie de sfârșit și această eclipsă lunară din iulie 2020 este momentul culminant. Este o altă încheiere de ciclu care vine cu răsplata binemeritată. Vom fi răsplătiți din plin la această eclipsă, dar încă mai avem eliberări de făcut.

Eliberare de atașamente

Suntem provocați să eliberăm din viața noastră atașamentul cel mai profund. Acel lucru de care țineam cu dinții, de mult timp, să fie într-un anumit fel ca să ne simțim într-un fel anume – în siguranță, iubiți sau, poate, în controlul situației. Acel aspect în care am investit energie timp de zeci de ani, poate. Care este agenda ascunsă din spatele încrâncenării? Ce primim la schimb din acel atașament?

Care este aspectul care nu îți mai servește și de care te ții agățat? Ce își dorește Universul să eliberezi acum? Energia eclipsei ne va ajuta să eliberăm zonele de încrâncenare și de luptă. Cu cât ne vom lăsa să curgem în energia momentului, cu atât vom avea o trecere mai lină prin această perioadă. 

Să avem încredere că ceea ce se eliberează acum se eliberează cu un motiv. Acceptă. Îmbrățișează. Găsește speranța de care ai nevoie ca să îți continui călătoria.

Tot acum se deschide și portalul Siriusian, adăugând putere și potențial acestei perioade. Sirius este soarele nostru spiritual și este foarte activ din prima săptămână a lunii iulie.

În tot acest timp, Sirius aduce energii de înaltă frecvență pe pământ care ne pot ajuta să ascensionăm, să ne încărcăm și să accesăm inteligența superioară.

Sirius va potența magia simțită în jurul acestei eclipse. Putem avea vise intense și putem primi download-uri intuitive și psihice.

Putem fi mult mai senzitivi decât de obicei, așa că împământările și curățările sunt de bun augur. Băile relaxante, cristalele, natura și blândețea ne pot ajuta să navigăm prin aceste energii.

Finalul acestui ciclu al eclipselor și finalul acestui portal va aduce o curățare profundă. Ușurința va fi mai prezentă în viețile noastre. Vom începe să culegem roadele acestei purificări. Va urma o perioadă mai lină, înainte de celălalt sezon al eclipselor din noiembrie.

Adaptare după: https://foreverconscious.com/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *