REGULAMENT CONCURSURI DAMAIDEPARTE – dezvoltare personala & spirituala

REGULAMENT GENERAL CONCURSURI ONLINE

1. Organizator:

Concursurile organizate pe pagina www.damaideparte.ro sunt concepute si administarate de catre SC AIMEE CONSULTING & ADVERTISING SRL

Concursurile se vor desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

2.  Locul de desfasurare a concursurilor:

Concursurile sunt organizate si se desfasoara pe pagina www.damaideparte.ro. Pentru a participa la aceste concursuri, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.damaideparte.ro completat cu o adresa de e-mail valida si nume / prenume reale, similare cu cele din cartea de identitate.

3. Perioada de desfasurare a concursurilor:

Toate intervalele de desfasurare a concursurilor vor fi publicate pe http://localhost/test/concursuri/.

Mecanismele de castig sunt:

  1. tragere la sorti, iar extragerea se va face automatizat, dintre toti participantii eligibili inregistrati conform mecanismelor descrise in fiecare concurs. Rezultatele extragerilor vor fi intotdeauna publicate pe pagina www.damaideparte.ro, iar castigatorul va fi anuntat si prin email.

4. Inscrierea in concurs:

Pentru a participa la concurs in functie de specificul acestuia, participantii trebuie:

  • Sa fie inscrisi la concurs
  • Sa detina un cont de utilizator pe site-ul www.damaideparte.ro cu nume / prenume real,  in functie de specificul concursului;
  • Sa fie fani ai paginii de Facebook https://ro-ro.facebook.com/pages/DaMaiDeparte/172104732806624.
  • Sa fie inscrisi la newsletter
  • Sa aiba activitate pe forum cu minim un post (decent – 1-2 fraze)
  • Sa recomande concursul pe retelele de socializare
  • Sa acceseze pagina concursului si sa urmeaze instructiunile descrise pentru a participa;

Organizatorul isi rezeva dreptul de  a sterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta, limbaj neadecvat sau apartenente politice etc. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a ultizatorilor ce nu respecta cerintele concursului.Oragnizatorul isi rezerva dreptul de a elimina de pe pagina interventiile si utilizatorii care genereaza conversatii neconforme referitoare la concurs, ignorand prevederile prezentului regulament sau avand in mod repetat solicitari in afara prevederilor prezentuli regulament.

Prin inscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garanteaza ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte.

Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

5. Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare,  precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

6. Premii:

Premiile acordate sunt descrise in evenimentele/imaginile utilizate pentru promovarea concursului

In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.

Daca persoanele declarate castigatoare nu confirma primirea informatiilor despre castig si nu trimit datele de verificare a identitatii lor, conform indicatiilor organizatorului in momentul afisarii castigatorilor in termen de maximum 48 de ore de la data afisarii rezultatului concursului, premiile castigate de persoanele in cauza vor fi anulate.

7. Protectia datelor personale:

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:

  • Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind adresa de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament;
  • Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate.

Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.

Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei

9. Litigii:

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.

Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea concursului ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.

Organizatorul isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.

Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea companiei  sau a concurentilor inscrisi, in mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.

10. Regulamentul concursului:

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.damaideparte.ro la sectiunea informatii legale, din partea de jos a site-ului.

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina www.damaideparte.ro. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare imediat dupa publicarea online.

Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.

In cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiile castigate nu se vor acorda.

11. Contact:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la adresa damaideparte@localhost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *