Cursul “Respectul de sine: un ingredient pentru o viata fericita “ ne ofera instrumentele prin care ne invata cum putem ajunge la o stare de fericire si implinire sufleteasca, cum putem mentine aceasta stare si cum putem sa ne respectam pe noi insine in orice situatie de viata.

Asadar, reluam tema respectului de sine, tratata anterior intr-un curs Aimee.ro oferit gratuit. De ce reluam aceasta tema? Pentru ca am observat ca este inca o tema dureroasa pentru multi dintre noi, un punct nevralgic in jurul caruia ajung sa se invarta foarte multe din problemele zilnice cu care ne confruntam: provocari la locul de munca, problemele in familie, relatiile disfunctionale si, nu in ultimul rand, problemele legate de evolutia personala.

Ba chiar probleme de sanatate specifice secolului XXI: anxietate, depresii, lipsa de energie, stresul exagerat. Si, nu in ultimul rand, lipsa de fericire se poate reduce, intr-un final, la lipsa unei atitudini sanatoase fata de tine insuti.

Formula noastra in 9 pasi doreste sa furnizeze, in viata utilizatorilor nostri, imbunatatiri rapide si concrete la nivelul respectului de sine, in toate situatiile de viata in care acesta este necesar.

Modulele se bazeaza pe situatii concrete de viata, ofera instrumente de analiza si tehnici de lucru pentru a constientiza de ce ne confruntam cu lipsa respectului de sine si pentru a gasi solutii pentru depasirea acestei situatii.

Iata titlurile celor 9 module:

1. In ce consta respectul de sine scazut?
2. Cum se dezvolta lipsa respectului de sine?
3. Cum mentinem lipsa respectului de sine in vietile noastre?
4. Asteptarile negative
5. Autoevaluarile negative
6. Acceptarea de sine
7. Ajustarea regulilor si a principiilor de viata care intretin un respect de sine scazut
8. Dezvoltarea unui sistem echilibrat de credinte
9. Dobandirea respectul de sine sanatos

De ce sa traim in continuare in dezamagire, deziluzie, deprimare, chinuiti permanent de sentimentul ca nu suntem suficient de buni? Putem invata cum sa ne respectam cu adevarat pe noi insine si, prin urmare, sa fim mai fericiti!

Costul cursului: 15 euro

Plata se face prin sistemul SECURIZAT Mobilpay si nu dureaza mai mult de 1 minut.
cumpara

Curs de meditatie pentru incepatori

A medita inseamna a-ti croi drum catre tine insuti!

Cursul nostru se adreseaza celor care vor sa se initieze in tainele meditatiei, persoane care vor sa introduca aceasta practica in rutina zilnica, fie pentru explorare interioara, pentru materializarea unor dorinte sau, pur si simplu, pentru relaxare.

Poate ai cautat ghidare in exterior si nu ai stiut de unde sa incepi calatoria ta in lumea meditatiei. Cursul nostru se vrea a fi un sprijin din exterior, care sa iti dea cateva indicatii de baza, dar in acelasi timp, sa iti dea si curajul de a intelege si de a fi convins ca, in cele din urma, fiecare este maestru pentru sine insusi.

In curpinsul lui, vei gasi multe informatii care te vor indruma sa ajungi in aceasta lume a interiorizarii, a intuitiei, a comunicarii cu Universul.

Vei gasi sfaturi practice legate de meditatie, aspecte subtile ale meditatiei, dar si exemple de meditatii si, extrem de important, fisiere audio cu meditatii si muzica pe baza carora poti incepe sa integrezi meditatia in viata ta de zi cu zi.

Iata si cuprinsul cursului:

 • Ce este meditatia? Definitii, notiuni de baza, intelegerea fenomenului
 • Beneficiile meditatiei
 • Etapele meditatiei
 • Sfaturi practice pentru meditatie: pregatirea, postura, relaxarea corpului, importanta respiratiei
 • Aspecte importante legate de meditatie: a fi permanent treaz, sesizarea momentului prezent, oprirea din activitate, non-actiunea, concentrarea
 • Cum arata viata cand o privesti dupa o meditatie?
 • Aplicatii practice:

Exercitii de meditatie, expuse in scris, pe care le puteti practica singuri:

rugaciunea Sfantului Francisc din Assisi, exercitiu de vizualizare, intinderea la sol, meditatia “Care este calea mea”?, meditatia in picioare, meditatia in postura sezand, meditatia in timpul mersului, meditatia lacului, meditatia muntelui, meditatie asupra ritmului respiratiei, meditatia iubirii altruiste, meditatie asupra furiei, meditatie pentru a intra in contact cu calauzirea divina, meditatie pentru vindecarea relatiilor, meditatie pentru abundenta si materializare

Pachetul audio compus din 3 meditatii: meditatie pentru prosperitate, meditatie pentru pacea inimii, meditatie pentru relaxare

Costul cursului: 15 euro

Plata se face prin sistemul SECURIZAT Mobilpay si nu dureaza mai mult de 1 minut.
cumpara

Ingrijorarea? Nu mai exista demult in viata mea!

Ingrijorarea? Nu mai exista demult in viata mea!

De cate ori nu v-ati dorit ca afirmatia de mai sus sa fie adevarata pentru voi? De cate ori nu v-ati dorit sa aveti permanent o stare de liniste si multumire sufleteasca, care sa exprime adevarata frumusete a spiritului vostru? De cate ori nu v-ati dorit ca problemele si grijile cotidiene sa nu va mai controleze viata, si sa aveti o bagheta magica cu care sa le faceti sa dispara sau macar sa le micsorati importanta?
Prin metode concrete si practice, aplicabile in viata de zi cu zi, cursul nostru va propune o perspectiva relaxata asupra vietii, in care orice gand de ingrijorare poate fi demontat si pus sa lucreze, in cele din urma, in slujba voastra. Propune metode prin care sa tratam ingrijorarea inca din stadiile incipiente, instrumente de analiza a cauzelor si a credintelor limitative care duc la griji inutile, modalitati concrete de eliberare a ingrijorarii, principii de rezolvare a problemelor, strategii de self-management si, foarte important, tehnici de relaxare extrem de eficiente.

Inainte sa spui :”Dar eu nu sunt niciodata ingrijorat!”, iti marturisim faptul ca studiile au demonstrat ca cel putin 2 din 5 persoane se ingrijoreaza cel putin o data pe zi. Sau poate consideri ca atitudinea ta prevazatoare in fata vietii este un lucru bun. In realitate, nu este decat un angajament ascuns fata de un obicei mental adanc inradacinat in constiinta umana: obiceiul de a se ingrijora.

Cum putem sa ne bucuram mai mult de viata? Cum putem sa reducem la tacere vocea insidioasa din mintea noastra? Cum putem sa ne simtim mai impliniti? Cum putem sa capatam mai multa forta? Sa recupera din energia vitala pe care o cheltuim, facandu-ne griji? Cum putem evita anxietatea, o boala de care pare ca toti cei din jur sufera, intr-o masura mai mica sau mai mare?

La aceste intrebari vei gasi sigur intrebari, urmand cursul nostru. Iata si titlurile celor 11 module, structurate in patru capitole, toate alcatuite din parti teoretice, exercitii, tehnici de interiorizare, strategii de autoanaliza si instrumente de planificare personala, inspirate din terapia cognitiv-comportamentala:

I. Introducere:
1. Ce este anxietatea si cum ne influenteaza viata
2. Privire generala asupra ingrijorarii: factori declansatori, modalitati de a o intretine, strategii inutile in tratarea ingrijorarii.

II. Credinte despre ingrijorare:

Modulul 3: Credinte negative despre ingrijorare: “Ingrijorarea este incontrolabila”
Modulul 4: Credinte negative despre ingrijorare: “Ingrijorarea este periculoasa”
Modulul 5: Credinte pozitive despre ingrijorare

III. Cum facem fata grijilor

Modulul 6: Grijile: o provocare?
Modulul 7: Eliberarea grijilor
Modulul 8: Sa acceptam incertitudinea

IV. Strategii eficiente:

Modulul 9: Strategii de rezolvare a problemelor
Modulul 10 : Tehnici de relaxare
Modulul 11 : Self Management


Cursul de fata va poate ajuta ca, la sfarsitul celor 11 module, afirmatia din cadrul titlului sa fie cel mai profund adevar din viata voastra.

Costul cursului: 15 euro

Plata se face prin sistemul SECURIZAT Mobilpay si nu dureaza mai mult de 1 minut.
cumpara

Cum sa-ti imbunatatesti relatia cu corpul tau

Cum sa-ti imbunatatesti relatia cu corpul tau

Acest curs online vrea sa-ti ridice un semn de intrebare asupra relatiei pe care o ai cu corpul tau. De aceasta relatie depind foarte multe lucruri din viata ta: sanatatea, implinirea, fericirea, modul in care te raportezi la tine si la cei dragi, felul in care stii sa-ti asculti intuitia si sa intri in armonie cu tine insuti.

E timpul sa-i acordam corpului atentia pe care o merita! Urmarind acest curs, modul cu modul, facand exercitiile, meditatiile si tehnicile de interiorizare si de autoanaliza sugerate in fiecare modul, ne putem impaca cu noi insine, cu corpul nostru, cu inima noastra si cu cei din jur.

Ne vom putea apoi considera un tot, pentru ca ne-am asumat si particica din noi, reprezentata de corpul nostru, pe care am fost invatati sa o neglijam.

Ne vom putea considera aliniati cu noi insine si cu forta din interiorul nostru, pentru simplu fapt ca acordam atentie, cateva minute pe zi, camaradului nostru de calatorie, corpului nostru, in aceasta aventura minunata numita “viata”.

Cursul este structurat pe 10 module, ultimul fiind un modul de recapitulare si de evaluare. Iata si titlurile celor 10 module:

 1. Sa devenim constienti de corpul nostru!
 2. Corpul emotional si nevoile lui
 3. Corpul mental. Legatura dintre corpul fizic, emotional si mental.
 4. Corpul spiritual. Aura. Chakrele
 5. Metode de echilibrare a corpului si de protectie energetica.
 6. Intuitia si corpul
 7. Probleme legate de greutate. Cum le rezolvam?
 8. Cum se exprima ranile emotionale prin intermediul corpului fizic?
 9. Corpul si bolile. Mesajele si cauzele emotionale ale bolilor.
 10. Recapitulare si evaluare

Modulele vor fi primite pe adresa de e-mail pe care ne-o furnizati, o data pe saptamana.

La sfarsitul celor 10 saptamani, vom organiza o intalnire online, pe chat-ul Aimee.ro, in care puteti impartasi din experientele voastre legate de curs, veti putea invata de la ceilalti participanti si vom trage concluzii referitoare la importanta acestei teme in viata fiecaruia dintre noi. Veti primi pe e-mail indicatii speciale pentru a putea sa aveti acces la aceasta intalnire online.

Costul cursului: 15 euro

Plata se face prin sistemul SECURIZAT Mobilpay si nu dureaza mai mult de 1 minut.
cumpara