Cum folosim Înregistrările Akashice în business: webinar gratuit

Publicat: 24 iunie 2024
Comentarii: Fără răspunsuri

Felicitări pentru înscrierea la webinarul gratuit
 “Cum folosim Înregistrările Akashice pentru business”.

 

Mai jos găsești webinar-ul + documentul PDF “Ghid pentru antreprenorii spirituali” + detalii despre Akashic Records for Business: program pentru antreprenori.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.