Vindecare si autovindecare

Luna Nouă în Săgetător, 7 decembrie 2018: Răbdarea de a înflori

Am ajuns în ultima lună a anului. Reflectăm la anul care trece, la cât de departe am ajuns și la ceea ce se află înaintea noastră pentru noul an.

2018 a fost un an al răbdării. A fost un an al creșterii interioare profunde. Luna Nouă din 7 decembrie aduce ultimul ciclu lunar al anului. Această Lună Nouă din Săgetător ne va ajuta să vedem cât de departe am ajuns în acest an, deși poate că nu pare astfel.

2018 a venit cu multe idei sau planuri, însă energia de manifestare nu a fost la cel mai înalt nivel.

Creștere interioară cu răbdare

Pentru că a fost un an de creștere interioară, de aceea poate părea că nu am ajuns atât de departe pe cât ne doream. La nivel interior însă, e ca și cum am pus cărămizi și am construit fundația unei clădiri care încă nu este finisată.

Energia cheie pentru 2018 a fost răbdarea. A fost nevoie să practicăm arta răbdării, exact în zonele cele mai provocatoare ale vieții noastre. Exact acolo unde tindem să intrăm foarte ușor în energia de a forța fluxul.

Pentru că totul s-a petrecut la nivel interior, nu am putut accesa energia schimbărilor concrete din viața noastră. Dar asta se schimbă acum, cu energia Lunii Noi în Săgetător.

De-abia acum putem să vedem cât de departe am călătorit și ce am devenit pe parcursul acestui an. Acum putem să vedem cât de mult am crescut. Acum ni se revelează tot ce am dobândit și tot ce am primit, în moduri care nu au fost mereu evidente. Adesea căutăm repere concrete pentru a ne demonstra progresul, dar reperele interioare sunt la fel de importante.

2018 a fost un an de creștere și ceva în interior s-a schimbat într-un mod uriaș. Ceva în interior a înflorit și acum suntem pe cale să conștientizăm care este adevărata schimbare.

Ce înflorește în viața ta?

Folosește energiile lunii decembrie pentru a-ți deschide ochii, mintea, inima. Pentru a călători în interior, astfel încât să poți să fii martor la ceea ce înflorește acum.

Permite-ți să înflorești, ai făcut munca necesară pentru asta. A venit timpul să te odihnești, să te bucuri și să găsești mai multă savoare, acum în anotimpul sărbătorilor. A păși în afara zonei de confort, a călători și a socializa sunt lucrurile favorizate de aceasta energie.

Dacă au fost conflicte sau lucruri delicate care au apărut în jurul lunii pline din noiembrie, ele se vor închide acum. Este o ocazie de a ușura toate tensiunile care au apărut atunci.

Energia Săgetătorului ne va ajuta să privim perspectiva de ansamblu și să vedem lucrurile dintr-un punct de expansiune.

Uneori, ne prindem atât de mult în gândurile și sentimentele noastre și în această dramă începem să construim un sentiment fals al realității. Când ne aflăm prinși în această capcană, e nevoie să facem pasul în spate, să lăsăm spațiu între gânduri și să încercăm să privim din afară. Vom vedea lucruri pe care nu le-am văzut înainte și ne vom focaliza pe adevărul situației.

Dacă există o situație în viața ta care are nevoie să fie curățată de dramă, permite ca energiile Lunii Noi să aducă o nouă perspectivă asupra situației.

Celebrează cât de departe ai ajuns. Tot ceea ce ai dobândit. Fii mândru de tine pentru că ești aici. Uneori strălucești, alteori ești șters, dar încerci în fiecare zi. Și asta merită să fie celebrat.

Sursa: https://foreverconscious.com/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

 1. La începutul lui 2018 toti astrologii au spus că este an de manifestare. Ca se va vedea in exterior ce am facut in interior in 2017. Acum ca s-a încheiat anul si au văzut că nu este asa, schimba informația. Am observat ca este o atitudine des întâlnită. La începutul anului il laudam, la sfarsit, alta perspectiva. Nu spuneati voi ca 2017 a fost an de creștere interioară și 2018 de materializare?

  1. Draga Madalina, imi pare rau daca aceste informatii nu-ti sunt de folos. Informatiile din aceste articole de astrologie sunt preluate de pe site-uri de specialitate si reflecta tendinte energetice la nivel colectiv care pot oscila in functie de mai multi factori: cum ne facem munca fiecare din noi, ce avem de invatat, ce lectii asimilam si ce avem de facut in continuare la nivel individual si colectiv, cei care ne aflam in acest proces de evolutie spirituala.Energiile fluctueaza, directiile prestabilite uneori sufera recalibrari si reevaluari, la fel ca in cazul unui GPS care reface traseul daca am ratat sa o luam la dreapta sau la stanga intr-un anumit moment. Chiar si in aceste momente insa, avem ocazia sa vedem cat de mult am evoluat din 2017 pana acum. Exact despre asta vorbeste articolul.

   Cu bucurie, Mihaela.

 2. Ionela spune:

  Un articol pe cat este de frumos,pe atat este de adevarat.Mi-a patruns pana in adancul sufletului si in fiecare celula a corpului.Multumesc din inima
  Sarbatori fericite tuturor!!!

  1. Cu bucurie, Ionela, Sarbatori fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *