Vindecare si autovindecare

Energiile lunii iulie 2017: In ce fel renunti la puterea personala?

O luna iulie care nu pare sa ne aduca prea multa vacanta in interior. E nevoie sa armonizam aspecte din noi pe care le-am lasat deoparte si sa ne reevaluam puterea personala.

E nevoie sa analizam modurile in care renuntam la puterea personala, situatiile si persoanele cu care facem acest lucru.

E nevoie sa vedem in ce feluri putem pasi, mai autentic, insusindu-ne si nerenuntand nicio clipa la puterea personala, inspre noua paradigma a comuniunii, a sprijinului din inima, a imputernicirii reciproce.

 

Energiile lunii iulie

*carduri folosite (Wisdom of the Oracle, Energy Oracle Cards, Gaia Oracle, Sacred Geometry Activations, Sacred Rebels).

Tema lunii: Tribul

the tribe

E momentul sa ne insusim energia dansului sanatos intre noi si ceilalti. Impreuna cu ceilalti, cu grupul nostru de suflete carora apartinem, simtim bucuria de a fi langa suflete care sunt la fel ca noi. Aici putem invata sa oferim neconditionat si sa primim sustinerea de care avem nevoie. In acelasi timp, e nevoie sa privim cu atentie in noi sa vedem unde renuntam la puterea personala doar pentru a apartine. Unde nu ne suntem loiali noua insine. In ce arii ne cedam puterea personala? In fata cui?

Provocarea: Legat de maini si de picioare

all tied up

In ce zone din viata noastra ne-am cedat puterea atat de tare, incat ne simtim legati de maini si de picioare? In ce locuri am fost de acord ca altcineva, altceva si alte circumstante exterioare sa ne conduca viata? Unde nu avem curajul sa revendicam ceea ce suntem cu adevarat, doar pentru a face pe plac si a apartine?

Noua perspectiva: Auto-examinarea, aplecarea asupra sinelui

In spatiul sacru al aplecarii asupra Sinelui, putem afla adevarul despre cine suntem, pentru a putea apoi sa mergem in mod autentic inspre ceilalti. Aici ne putem intreba Cine suntem? pentru a putea merge apoi in lume, in claritate si autenticitate, manifestand puterea personala si energia inimii.

Frecventa de integrat: Chakra coroana

crown chakra

Legatura noastra cu adevarul suprem a cine suntem, la nivel de suflet. E nevoie sa aducem acest adevar in fiecare chakra si in fiecare corp. Dupa ce incorporam aceasta frecventa, ne putem duce inspre noua paradigma a puterii si a sustinerii personale, stiind cine suntem la nivel de suflet si fiind disponibili sa-i sustinem cu adevarat pe ceilalti.

Sfat general: Reincarca-te si hraneste-te, in drumul spre puterea personala si comuniunea cu ceilalti

restore and replenish

Pentru ca e luna iulie, luna de vacanta: nu uita ca, printre atat de multe lucruri de procesat si vindecat, sa te incarci si hranesti cu ceea ce iubesti sa faci, cu linistea sufletului tau, cu conexiuni de calitate, cu momente pentru suflet.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *