iubirea de sine și relațiile

Iubirea de sine și relațiile

Publicat: 6 martie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Înainte să-ți recunoști propria frumusețe divină și să-ți recunoști ție faptul că meriți, manifestând iubirea de sine, vei petrece mult timp în relații care nu te vor onora.

Relațiile pe care le creăm sunt oglinzi ale modului în care ne vedem pe noi înșine.

Iubirea de Sine, combustibil al relațiilor autentice

Cealaltă persoană poate doar să ne reflecte calitățile și comportamentele pe care le arătăm față de propriul Sine.

Când nu ne onorăm, respectăm și iubim pe noi, atragem parteneri care fac același lucru.

Când începem să ne iluminăm ființa cu Iubire Divină, propria frumusețe sacră, puterea și măreția noastră sunt aduse la lumina conștiinței.

Chiar dacă nu putem să vedem întotdeauna clar, începe un proces magic în care Spiritul preia inițiativa. Începem să respirăm, să ne expansionăm și să ne trezim la realitatea Sinelui Divin.

Noua energie în relații

Treptat, straturile de îndoială de sine, ură de sine, de diminuare a sinelui, de abuz de sine și auto-sabotaj se dizolvă.

Sunt înlocuite cu o nouă energie, cu iubirea de sine. Ajungem să realizăm că suntem Iubire, lumină și putere.

Prin consecință, relațiile pe care le atragem și în care ne angajăm sunt profund schimbate.
Oamenii care vin spre noi ne reflectă noul nivel de conștientizare și respect de sine.

Inimile încep să tindă după noi niveluri de relaționare, comunicare, schimb și împărtășire a energiei. Vrem initimitate mai profundă, adevăr mai profund, autenticitate mai profundă. Nu vrem să jucăm jocuri, să manipulăm sau să acționăm din frică în relații.

Vrem prezență. Vrem onestitate. Vrem să ne luăm în stăpânire propriile sentimente și să ne asumăm responsabilitatea pentru viețile noastre. Vrem să creăm dintr-un loc de putere personală, și nu din a fi victime.

Vrem să iubim cu adevărat. Nu vrem să posedăm sau să controlăm pe altcineva. Vrem să iubim liber, fără cerințe, fără nevoia ca altcineva să aibă grijă de nevoile copilului nostru rănit. Vrem să iubim din Inimă și din Suflet.

Suntem atât de îndrăgostiți de cine suntem, încât inimile noastre se extind larg deschise în perfecțiunea divină a întregului. Pentru că ne îndrăgostim din nou de noi, suntem acum capabili să ne îndrăgostim de o nouă ființă, la un cu totul alt nivel.

A primi și a oferi

Când ești pregătit să te îndrăgostești de propriul Suflet și să-ți recunoști propria perfecțiune și integritate spirituală, îi vei atrage magnetic pe oamenii care sunt capabili să te iubească din spațiul Inimii.

Vei atrage oamenii care te vor vedea ca pe ceea ce ești. Vei experimenta o noua vibrație a respectului, a intimității și a adevărului prin și cu ceilalți.

Nu vei mai avea de-a face cu oameni care operează în relații din surse joase de energie.  Aceste situații vor fi incredibil de toxice și de greu de suportat pentru tine. Îți vor cauza disconfort profund, dacă nu faci pașii necesari să te eliberezi de ele.

Relațiile tale vor suferi transformări uriașe pentru că Sufletul tău se va trezi la conștiență, cu întreaga ta ființă.

Pregătește-te pentru a oferi și a primi iubire, la o nouă frecvență energetică.

Aceasta este acum realitatea ta. Iubirea Divină care ești îți este reflectată prin relații noi, atât de frumoase încât poate vor părea chiar prea bune să fie reale.

Nu sunt prea bune să fie adevărate. Sunt oglinda pură și nepătată a Divinității din tine.

Sursa: http://www.sophiebashford.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *