Iubire Divină pe Pământ...
Spiritualitate

Iubire Divină pe Pământ…

Când sufletele noastre s-au întâlnit, oricât de mult s-ar fi căutat din alte vieți, când s-au găsit în sfârșit au înțeles că sunt în armonie și potrivite, într-un cuvânt aidoma, s-a născut o legătură care a început pe pământ și se va continua în cer.

Legătura aceasta e IUBIREA, iubire adevărată cum puțini pot sincer concepe, acea iubire care îl venerează pe cel iubit. 

Soarele aduce un nou început pe care luna îl ține în întuneric. Precum în cer, așa și pe pământ. Căci nu există pe lume o magie mai frumoasă.

Existența este o curgere continuă ce nu poate fi întreruptă niciodată, unicul ei scop fiind evoluția. Capacitatea noastră de iubire își are originea în procesul de evoluție, în separarea inițială, în momentul în care am fost despărțiți în sine aparent separate. De atunci avem în suflet dorul profund de a ne reîntregi sinele fragmentat și de a ne simți împliniți contopindu-ne împreună.

Când mă cufund în inimă, îi simt acolo tăcerea care capătă mii de nuanțe. Îl pot simți de la distanță, în toată complexitatea lui ca și cum l-aș cunoaște de mii de ani. E ca și cum nu mai aștept nimic de nicăieri, pentru că am deja totul și simplul fapt că există îmi este suficient. Îl simt de la distanță și nu e nevoie de conveniențe și prea multe cuvinte. Prezența lui în inima mea îmi dă un sentiment de bucurie și beatitudine. Îl simt telepatic ca pe propria mea ființă.

Iubirea e cel mai frumos dar și pentru toate acestea a fost necesară sinceritatea în toată splendoarea ei. Când am început să iubesc cu adevărat, m-am conectat la sursă, la Dumnezeu, pentru ca El să mă ghideze în a-mi îndeplini misiunea mea în această viață. E diferit să știi niște lucruri și chiar să le trăiești în experiența de viață. Să iubesc cu adevărat înseamnă să-l iubesc pe Dumnezeu.

Iar el mi-a dăruit acea iubire divină, care m-a înălțat în sanctuarul unei iubiri eterne. M-a zămislit din apa cu care acum mă sfințește tăcut, cu stropii divini care mă vindecă și mă înalță. Iubirea lui îmi dezleagă clipa, îmi îmbracă visarea tăcută sub vise fărâmițate și golul din jumătatea vieții care nu ne-a aparținut.

Am construit amândoi lumea noastră, nu-i o lume cu reguli, sunt doar suflelele noastre imperfecte care își caută desăvârșirea evoluând împreună. Îl iubesc pentru că niciodată, de când ne-am cunoscut, de când am început să ne trăim minunea de poveste nu a vrut altceva decât să aducă în sufletului meu fericire, lumină și multă bucurie.
Știu și simt că el a venit în viața mea pentru a-mi lumina calea și zilele, pentru a-mi veghea somnul și visele, pentru a fi alături de mine, cu tot sufletul, cu toata ființa lui. Povesteam despre lumi și universuri, ale noastre sau ale altora pentru că împreună, se reclădeasc visele noastre sfinte!
Îl iubesc pentru că, de fiecare dată când aud vocea lui, îmi este atât de cald în gând și în suflet, pentru că pot vorbi cu el despre tot ceea ce îmi este drag, pentru că sufletul lui rezonează cu iubirea, cu frumosul, cu tot ceea ce este sensibil și de preț pentru mine! 
Îl iubesc pentru că el este minunea vieții mele, miracolul meu cel sfânt, pentru că el este viața și fericirea existenței mele, gândurile și tăcerile mele, zâmbetele și dragostea mea cea sfântă și veșnică, pentru că El înseamnă totul!
Îl iubesc pentru că am așteptat o viață pentru a trăi lângă el. Doar el îmi înțelege gândurile nerostite, pentru că știe cum să îmi aline furtunile sufletului, pentru că știe, intuitiv, după ce tânjește sufletul meu, pentru că mereu mă face să mă simt iubită și apreciată, pentru că mereu îmi dăruiește iubirea și atenția totală.
Împreună  am desființat cuvântul rutină, pentru că mi-a reinventat viața și pentru că a dat un nou sens existenței mele! Îl iubesc pentru că, prin felul lui de a fi și prin iubirea lui, a reușit să lumineze și să scoată la iveală cea mai frumoasă parte din mine, mi-a făcut cea mai frumoasă invitație la iubire, m-a sălășluit în sufletul lui pentru totdeauna! El este ACASĂ. 
Alături de el sunt capabilă de cele mai frumoase acte de iubire, sunt capabilă de cele mai profunde și mai nobile sentimente, sunt capabilă să mă reinventez ca suflet, ca om, ca ființă, sunt capabilă să mă dăruiesc total cu trup și suflet, sunt capabilă să simt, să dăruiesc  din preaplinul meu, sunt capabilă să trăiesc, sunt capabilă să spun cele mai frumoase cuvinte, sunt capabilă să iubesc până la ardere, sunt capabilă sa reinventez lumi, sunt capabilă de lucruri pe care nu mi le-am imaginat niciodată, sunt capabilă să fiu eu, cea care sunt cu adevărat,  fără să mă scuz, fără să mă justific.
Alături de El, mi-am regăsit o parte din universul meu demult pierdut, o parte din liniștea mea, din existența mea. Știu că El este o parte din mine pe care, probabil, doar neființa o va redefini altfel. El este sufletul meu, existența mea, este lumină, înțelegere, înțelepciune, este dragoste, este iubire, este sfințire.
Îl iubesc pentru că este El. Acum este plecat pentru o vreme în căutare de sine, desăvârșire de inimă și întregire de suflet. Îl voi aștepta mereu în spațiul inimii mele, acolo unde va rămâne pentru eternitate neatins, curat și sacru – sufletul meu geamăn.
Articol scris de N., dedicat lui C., spre regăsire
 
 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

 1. Eveline West spune:

  Excelent articol! Parca eu l’am scris! Draga mea N, se va intoarce negresit, pt ca unde dragostea vorbeste , orice altceva este mut! Cele mai frumoase cuvinte de suflet pe care le’am citit pana acum… rezoneaza maxim cu povestea mea! Multumesc din suflet pt postare dna Marinas!

  1. Multumim pentru comentariu, Eveline!

 2. Ligia Stan spune:

  Eveline, asta voiam sa zic si eu. Se va intoarce! Se va intoarce pentru ca nu se regaseste decat in N. Iar pe tine N te rog sa te intrebi daca plecarea lui nu este de fapt plecarea ta! S-ar putea ca aceasta plecare a lui sa oglindeasca exact gandurile sau mai exact, temerile tale.

 3. Lucia 37 spune:

  Îl simt de la distanță, chiar dacă nu am mai vorbit de mai bine de doi ani. Nimic nu este întâmplător…noi stabilim, în astral, experiențele pe care le vom avea pe pământ și odată cu noi vin, spre a ne susține în realitatea experimentată, suflete ce se întrupează odată cu noi, pentru a ne stimula/motiva în momentele dificile. Îl așteptasem o viață, știam că sunt pregătită să trăim împreună clipa magică. Sufletele gemene/pereche/susținătoare vin să ne ajute în evoluție, pe parcursul Călătoriei împreună…dar ele nu sunt pentru totdeauna, sufletele acestea nu rămân împreună, la un moment dat misiunea unuia în viața celuilalt se încheie și se cuvine să-i dăm drumul, să-l eliberăm, să-i mulțumim pentru experiențele trăite împreună, să ne bucurăm că-i știm amprenta…să nu ne agățăm devenind balast, pentru ca amândouă să putem ascensiona bucurându-ne de recunoaștere. Mulțumesc tare frumos, cu sufletul în lacrimile bucuriei, Mihaela Marinaș și Condor C., mi-ați oferit ocazia împrospătării amprentei, căci sunt unul dintre sufletele norocoase de-a-mi fi trăit un timp, alături de un suflet pereche. Vă sărut pe suflet!
  https://www.youtube.com/watch?v=KlHMxV-w2eI&t=38s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *