,

Cum folosim Înregistrările Akashice în business: webinar gratuit cu Mihaela Marinaș

Publicat: 1 iulie 2024
Comentarii: Fără răspunsuri

Vă invit cu bucurie la webinar-ul gratuit “Cum folosim Înregistrările Akashice în business?", în care voi vorbi despre cum ne putem construi business-uri prospere și aliniate, din energia Înregistrărilor Akashice. 

Înregistrările Akashice conțin amprenta energetică a tuturor sufletelor și călătoria lor unică, în toate timpurile și dimensiunile. Inclusiv sufletele business-urilor pe care le creăm, le deținem și le dezvoltăm pe această planetă.

Din energia Înregistrărilor Akashice, putem accesa și crea o realitate aliniată la energia sufletului, pentru viața noastră și business-urile noastre.

Vă invit cu bucurie la acest webinar gratuit despre ce înseamnă Înregistrările Akashice și cum putem lucra cu această energie pentru alinierea business-urilor noastre la nivel de suflet.

Despre ce vom vorbi în webinar-ul “Cum folosim Înregistrările Akashice în business”:

 

 *** Pentru a primi webinar-ul, introduceți datele în formular și apăsați butonul ÎNSCRIE-TE.

Veți fi direcționați apoi spre pagina unde puteți urmări webinar-ul.

La înscrierea la webinar, primești gratuit “Ghidul Antreprenorilor Spirituali”.

 

Cu bucurie,
Mihaela Marinaș

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *