Înregistrări Akashice

Conectarea la Sine prin Înregistrările Akashice: webinar gratuit, 16 ianuarie 2024

Vă invit la webinar-ul gratuit “Conectarea la Sine prin Înregistrările Akashice” în care vom vorbi despre un nou nivel de conectare în viețile noastre personale și profesionale, prin Înregistrările Akashice. 

Înregistrările Akashice reprezintă un mod de lucru la nivel de Sine, înalt și profund în același timp, care aduce împreună divinitatea și umanitatea din noi. 

Din frecvența Înregistrărilor Akashice ne aducem aminte un adevăr care a fost tot timpul acolo și care, în același timp, a fost acoperit uneori pentru mult timp în istoria sufletului nostru: cine suntem la nivel de Sine și cum să trăim viața pe pământ, din această energie. 

Vă invit la acest webinar gratuit despre ce înseamnă Înregistrările Akashice și ce presupune să lucrăm cu oamenii, la acest nivel.

Despre ce vom vorbi în webinar-ul “Conectarea la Sine prin Înregistrările Akashice”:

  • Ce sunt Înregistrările Akashice și ce pot aduce ele în viața noastră
  • Cum ne susține frecvența Înregistrărilor Akashice să manifestăm conectarea la Sine, în toate aspectele vieții noastre, din autoritate interioară
  • Cum ne reconectăm la amprenta originară a sufletului nostru și cum susținem această amprenta originară să se manifeste în viața noastră
  • Despre cum putem înțelege provocările umane prin perspectiva Sinelui și despre cum putem ține spațiu pentru acest nivel de înțelegere pentru ceilalți.
  • Ce înseamnă consilierea spirituală din Înregistrările Akashice
  • Cum putem să facem primii pași în a deveni ghid de suflete din energia Înregistrărilor Akashice

*** Pentru a primi webinar-ul, introduceți datele în formular și apăsați butonul SUBSCRIBE. Veți fi direcționați apoi spre pagina unde puteți urmări webinar-ul.Detalii despre Programul de certificare în Înregistrările Akashice Soul Union:

https://damaideparte.ro/inregistrari-akashice/program-de-certificare-in-inregistrarile-akashice-soul-union/

Cu bucurie,
Mihaela Marinaș

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *