Sanatate / Relaxare

Dacă nu ai timp să mergi la masaj…

Poți să beneficiezi de răsfăț acasă la tine, în fiecare zi.
Dacă…
Ai deseori dureri de spate, dureri cervicale, mușchi tensionați și contractați
Suferi de circulație proastă sau celulită
Suferi de epuizare, stres psiho-fizic, insomnie
Sau pur și simplu vrei să întrerupi ritmul cotidian și să te relaxezi preț de câteva minute…

…există o saltea Mysa făcută doar pentru tine.
(https://salteamysa.ro/)

Folosită timp de câteva minute, acasă la tine, cu prețul unui singur masaj … și poți primi toate beneficiile terapeutice ale masajului.

Mysa este o saltea din bumbac, cu un interior din fibra naturală. Avându-și originea în salteaua de presopunctură proiectată în urmă cu zeci de ani de rusul Ivan Kuznetzov, a fost creată și îmbunătățită in Suedia, acolo unde este apreciată pe scara largă, de la medici la experți în terapii alternative.

Microvârfurile speciale de pe suprafața ei ajută la disiparea tensiunii mentale și corporale, inducând o stare de relaxare profundă sau chiar de somn odihnitor, dacă este folosită înainte de culcare.

Principiul pe care se bazează este cel al presopuncturii cutanate. Vârfurile din material netoxic și hipoalergenic, în contact cu pielea, stimulează sistemul nervos după doar câteva minute de folosire, trimițând impulsuri la nivelul măduvei spinării, până la nivelul creierului și activând producția de endorfine și oxitocină.

Tipuri de saltele și perne:
Saletelele si pernele Mysa, în versiuni diferite, sunt identice prin materialele folosite, însă difera prin unele elemente adăugate (biomagneți) care le fac potrivite pentru beneficii sau tulburări specifice:

Magnetic Mysa: zona inferioară a spatelui, lombalgie, circulație necorespunzătoare
Perna termo: dureri de cervicală, tensiune la nivelul cefei și al umerilor, dureri de cap
Original Mysa: tensiuni de spate difuze, epuizare, sciatică, celulită
Termo Mysa: tensiuni și dureri difuze, stres psiho-fizic 

Salteaua Mysa se poate folosi acasă, pentru sesiuni de 20 până la 50 de minute, în fiecare zi sau câteva zile pe săptămână, în funcție de afecțiune și disponibilitate. Fiecare saltea are instrucțiuni în funcție de beneficiile pe care doriți să le obțineți.

Salteaua Mysa se poate folosi în combinație cu orice altă terapie corporală, pe perioadă îndelungată.

Ce spun cei care au folosit până acum saltelele Mysa:

“Mi se pare foarte interesant modul cum salteaua lucrează în zona cervicală, pentru eliberarea tensiunilor pe care le ținem stocate în acea zonă. Recomand cu încredere pentru cei cu dureri de umeri, gât, ceafă, dureri de cap sau cefalee de tensiune.” Mihaela

“Sunt foarte mulțumită de calitatea acestui produs și de rapiditatea cu care mi-a fost livrat. Mulțumesc mult! Sănătate și succes în ceea ce faceți!” Ștefana

“Îmi place mult salteaua TermoMag Mysa Duo, deoarece îmi detensionează spatele de fiecare dată când acesta este încordat, după doar 20 de minute de utilizare. Senzația după folosire este aceeași ca cea după un masaj bine făcut. Mulțumesc din suflet!” Ioana

“Folosesc de câteva luni salteaua și mă ajută mult în perioadele în care mă simt încordată, stresată și obosită. Adorm de fiecare dată când mă așez pe ea.” Aurora

Pentru mai multe detalii: https://salteamysa.ro/

Pentru orice comandă, precizați în formularul de comandă codul MYSA5 și veți beneficia de 5% reducere.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *