Evenimente, cursuri, conferinte

Devino Vindecătorul care ești: training online de vindecare intuitivă

În acest moment de schimbare de paradigmă la nivel planetar, lansez o nouă chemare către sufletele care simt că acum e mai mare nevoie decât oricând să rămânem ancorați la esență și să aducem în lume energia vindecării. Pentru că viitorul nostru și al Planetei aparține celor care știu să rămână ancorați în ceea ce sunt cu adevărat și să aducă stabilitate într-o lume instabilă. Vă aștept cu bucurie la o nouă serie a trainingului de vindecare intuitivă “Devino Vindecătorul care ești”, între 16-30 iunie 2020, pe cei care simțiți că e momentul să vă expansionați în conexiunea cu sufletul vostru de vindecători.

Claritate, putere personala, curaj de a asculta vocea inimii și de a manifesta darurile sufletului pe Pământ – sunt energiile care vin, prin mine, în viețile celor cu care lucrez. Este parte din misiunea mea să împuternicesc suflete să fie cine sunt cu adevărat. Și este lucrul care îmi aduce bucurie infinită.

Am creat acest training din bucurie și vă invit să ne bucurăm împreună de darurile noastre, la noua serie, din iunie 2020.

Pentru cine este acest training de vindecare intuitivă:

 • Pentru cei care simțiți că aveți energie de vindecare de manifestat în relație cu ceilalți, însă nu aveți încă claritate legat de cum să o canalizați și să o manifestați.
 • Pentru cei care ați fost la zeci de cursuri și formări, dețineți nenumărate diplome în domeniu însă simțiți încă blocaje în a începe propria activitate în domeniul lucrului cu oamenii
 • Pentru cei interesați de vindecarea intuitivă, în toate structurile și dimensiunile ființei (răni ale copilul interior, tipare karmice, tipare prin apartenența la familii de suflete, tipare transgeneraționale, programe din conștiința colectivă)
 • Pentru cei aflați la început de drum, care vor să pornească de la zero în acest domeniu
 • Pentru cei interesați de modul în care pot fi mai intuitivi și conectați în lucrul cu clienții pe care îi au deja
 • Pentru cei care vor să se conecteze cu viziunea mea despre vindecare, din tot ceea ce simt și am înțeles până în acest moment, din experiența mea de 11 ani de lucru cu oamenii


Ce puteți obține în urma acestui training de vindecare intuitivă:

Devino Vindecătorul care ești: training online de vindecare intuitivă
 • curajul de a începe să-ți manifești darurile vindecătoare în activitatea ta
 • claritate asupra modului în care poți să începi o activitate prin care să-ți pui în serviciu darurile sufletului tău
 • conectarea cu frecvența personală unică de vindecător
 • consiliere individualizată pentru fiecare participant legat de modul în care poate construi propria practică, folosind tot ceea ce știe deja și tot ceea ce va afla în acest training
 • familiarizare și conectare cu metodele de vindecare pe care le folosesc în practica mea
 • viziune de ansamblu asupra a ceea ce înseamna procesul de vindecare, ce se întâmplă în interacțiunea client-vindecător la nivel de suflet și ce aspecte pot interveni în acest proces
 • informații despre cum să folosești intuiția în procesele de vindecare

Conținutul trainingului:

Primul modul:

Este un modul de familiarizare cu noțiunea de vindecare – energie vindecătoare – vindecător.

 • ce înseamnă vindecarea, dincolo de așteptările mentale
 • cum ne conectăm cu energia vindecătoare
 • ce înseamnă a fi Vindecător și a lucra în energia sufletului
 • atitudinea corectă a vindecătorului pentru a facilita vindecarea
 • downloadarea cunoștințelor, a darurilor și a abilităților uitate, aflate în stare latentă în energia sufletului
 • lucru asupra părților de umbră ale vindecătorului care pot interveni în procesul de vindecare
 • identificare și lucru asupra tiparelor care stau în calea manifestării misiunii de vindecător, la nivel multidimensional, din toate straturile și structurile ființei

Modul doi: 

Este un modul de familiarizare cu instrumente, metode și tehnici de vindecare.

 • lucru asupra a ceea ce blochează intuiția vindecătorului în procesele de vindecare
 • noțiunea de câmp, linii temporale, înregistrări akashice, vindecare multidimensională, folosirea intuiției în vindecare
 • aspecte legate de lucrul cu energiile și lumea spiritelor
 • aspecte multidimensionale ale vindecării: răni ale copilul interior, tipare karmice, tipare prin apartenența la familii de suflete, tipare transgeneraționale, programe din conștiința colectivă
 • instrumente și metode practice de lucru
 • practică: interviu inițial, diagnosticare, proces de vindecare, follow-up

Modulul trei:

Este un modul dedicat practicii. Ce vom face:

 • integrarea aspectelor teoretice și practice legate de procesele de vindecare
 • familiarizare cu instrumentele de vindecare
 • procese de vindecare concrete între participanți
 • feedback după practica între participanți
 • sesiune de întrebări și răspunsuri
 • noțiuni de vindecare a liniilor temporale și practică

Modul patru:

Acest modul va fi dedicat integrării tuturor informațiilor și consilierii pentru următorul pas în misiunea personală. Ce vom face:

 • identificarea și accesarea frecvenței unice de vindecare a fiecăruia
 • deschiderea Înregistrărilor Akashice pentru a accesa informații despre misiunea personală
 • consiliere practică și suport pentru a începe practica efectivă
 • integrarea vindecării intuitive cu alte frecvențe pe care le aveți deschise deja în practica voastră
vindecarea liniei temporale sesiuni cu Mihaela Marinas

Acest training de vindecare intuitivă îți poate da încredere în faptul că intuiția și înțelepciunea sufletului tău sunt cele mai puternice instrumente de vindecare.

Este un training în care intrăm în contact cu tehnici și instrumente de vindecare și în același timp lucrăm intens la propria vindecare. Mergem la rădăcina tiparelor care ne opresc să ne manifestăm potențialul și creăm perspective noi despre vindecare și ce înseamnă ea.

Este un training care te pune în contact cu tine, cum ești cu adevărat, cu darurile tale, pe care e momentul să le faci disponibile pentru ceilalți.

Tot ce învățăm împreună poți folosi dacă pornești acum de la zero sau poți integra în practica ta, dacă ai deja experiență.

Modalitate de desfășurare: Traingul se desfășoară în 4 module online, de 4-5 ore fiecare.

Se va desfășura pe o platformă online foarte ușor de folosit, prin care ne putem vedea și ne auzi în timp real unii cu ceilalți.

Primiți suport de curs, diplomă de participare, înregistrările audio ale modulelor și suport pe e-mail în timpul trainingului.

Perioada de desfășurare:

modulul I – 16 iunie 2020, ora 18
modulul II – 20 iunie 2020, ora 10
modulul III – 27 iunie 2020, ora 10
modulul IV – 30 iunie 2020, ora 18

Preț: 1500 lei/4 module. Plata se efectuează în avans, integral, până la data de 5 martie 2020.

Detalii și înscrieri: mihaela@aimee.ro, 0721465852

Despre training cu participanții la prima serie:

“Training-ul “Devino Vindecătorul care ești” a declanșat schimbări majore în viața mea și a ajutat magia vieții să devină vizibilă. A fost și este un spațiu conținător, extrem de vindecător și susținător în care, ghidată cu multă iubire și putere de tine, Mihaela, împreună cu forța fantastică a grupului, mi-am vindecat frici și rezistențe închistate de vieți întregi , care mă împiedicau să îmi manifest darurile cu care am venit. Am pornit cu multă frică, susținută însă de sentimentul că am ajuns exact unde am nevoie și am încheiat, exact cum inspirat l-ai numit, devenind Vindecătorul care Sunt. Cuvintele sunt prea puține pentru a exprima ce contribuție ai avut tu, prin acest training, în viața mea. Și în a celorlalți cu care acum lucrez la rândul meu,  după o carieră de 13 ani într-un domeniu complet diferit, printr-un parcurs absolut magic, declanșat de acest training și de susținerea ta permanentă. M-ai ajutat să intru în puterea mea, iar printre multele tale daruri, exact cum ai spus, este și cel de a ne împuternici în a identifica și manifesta misiunea și calea noastră. Recomand tuturor care vor rezona cum am făcut-o și eu cu acest training, să participe și să știe că vor primi mult mai mult decât se pot aștepta. Iar pentru cei ce au rezistență în ceea ce privește desfășurarea în mediul on-line, pentru că eu am avut-o, vă spun că nu există distanță de nici un fel în acest training, energia Mihaelei și a grupului este aproape palpabilă. Cu recunostință, L. B. “

“Vreau să încurajez următorii cursanți care se vor regăsi cu și prin tine spre împlinirea Sinelui lor Divin pe pământ, așa cum am făcut-o și eu în trainingul Devino Vindecătorul care ești în care am intrat anul trecut. Cu pasi repezi și ușori, am râs, am plâns, ne-am confesat, am intrat și am dizolvat blocaje din alte vieți care ne încetineau, în planuri și dimensiuni astrale unde ne-am încărcat fiecare cu ce avea nevoie. Iar astazi, acum, pot să spun că sunt gata de drum să-mi îndeplinesc menirea pe pământ. Mulțumesc, Mihaela, că exiști și că ne întâlnim, cum ai spus și tu “pe un alt nivel “. Te îmbrățișez cu drag și mă felicit și pe mine că am luat cea mai bună decizie când m-am înscris la acest curs.  Cu bucurie, A.C.B “

“Am început să lucrez cu oamenii, cred că acum sunt pregătită. Recitesc cursul tău Devino Vindecătorul care ești și simt să îmi exprim încă o dată recunoștința pentru că ne-am întâlnit și m-ai susținut. Îți mulțumesc și te îmbrățișez! M”

Vă aștept cu bucurie,
Mihaela Marinaș
Puteți citi mai multe despre mine aici.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

10 comentarii

 1. Catalin Dogaru spune:

  Buna M as inscrie cu placere dar la modulele de weeckend nu pot participa.ADICA IN 14 SI 21, modulele 2 si 3.Daca pot participa numai la modulele 1 si 4 ma inscriu.

  1. Buna, Catalin! Esti binevenit! Ti-am raspuns pe e-mail.

 2. Multumesc pentru informatie!

  1. Cu bucurie, Ioana!

 3. De ce nu scrieti orasul in care se tine?

  1. Buna, Alex! Trainingul este online, deci are loc pe o platforma online la care ne conectam cu totii. Poate fi accesat de oriunde din Romania si din lume, deci nu se desfasoara intr-un oras anume.Toate cele bune!

 4. Georgeana Hornet spune:

  Bună!
  Nici eu nu as putea sa particip la modulele 1 și 4.
  Mulțumesc pentru răspuns!

  1. Buna, Georgeana! Ti-am raspuns pe mail. Cu drag, Mihaela

 5. Oana Deca spune:

  Buna,

  se pot vizualiza aceste module si ulterior ?
  Nu pot fi online decat la modulele din weekend din pacate
  Multumesc anticipat pentru raspuns .

  1. Buna, Oana! Ti-am raspuns pe e-mail. Cu drag, Mihaela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *