Demontarea definitiva a prejudecatilor – despre Susan Boyle

Publicat: 22 aprilie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

Demontarea definitiva a prejudecatilor despre Susan Boyle - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Cine este Susan Boyle? Este o femeie simpla prin care o lume intreaga a inteles cea mai importanta lectie in aceasta viata: niciodata sa nu judecam pe nimeni dupa niste simple aparente.

Prin participarea sa la concursul “Britain’s got talent”, aceasta femeie ne-a demonstrat ca valoarea si talentul pot fi ascunse acolo unde mintea omeneasca, de cele mai multe ori, este tentata sa aplice etichete.

Bunatatea, simplitatea si valoarea unui vis sunt lectiile pe care le invatam de la aceasta femeie simpla, devenita celebra peste noapte. 

Versurile melodiei “I dreamed a dream” , cantata de Susan Boyle in acest concurs, spun: “Am visat ca viata mea va fi diferita de iadul in care traiesc acum.” Poate ca iadul i l-au creat cei din jur, prin prejudecati si neputinta de a-i citi sufletul. Poate ca iadul il cream noi, de fiecare data cand privim de sus pe cineva care arata modest, are un handicap, sau ni se pare noua, celor “normali” ca nu se incadreaza in anumite standarde.

Poate e timpul sa visam cu totii ca in lumea in care vom trai de acum incolo nu vom mai fi judecati decat dupa puritatea din sufletul nostru si dupa valoarea pe care o producem in vietile noastre. Sa visam la o lume in care acceptarea este cuvantul cheie in toate relatiile.

Click pe link: http://www.youtube.com/watch?v=VSrAJsWvEIc&;feature=related

 

 

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *